GrwNxt Team

GrwNxt is een start-up met een missie om met deep learning technologies de kwaliteit en smaak van gewassen aantoonbaar te verbeteren. Wij zijn food revolutionaries met deep tech. We hebben een proven-concept voor Dynamic Digital Recipes (DDR™) en staan in de startblokken voor de go-to-market. Interesse? Lees verder!

Vacancies – Programmeur

Ben jij gek van programmeren? Heb jij lol in het creëren van iets nieuws? Wil jij jouw steentje bijdragen aan de goede zaak? Wij zijn op zoek naar een deeltijd programmeur die zich vol overtuiging op een nieuwe applicatie gaat storten.

Stuur je CV en motivatiebrief naar: coen.hilbrands@grwnxt.com

Vacancies – Data Science Team

We zijn constant op zoek naar energieke data science analysten die net iets creatiever zijn en buiten de lijntjes kunnen kleuren met AI, ML, Computer Vision, Image Recognition, Cloud Computing en Data Pre-processing. Bij GrwNxt schrijven we nieuwe programmatuur en codes voor geavanceerde toepassingen en ontwikkelen we eigen AI/ML. Eigen initiatief, snel leren en een samenwerkende houding in ons jonge team is minstens zo belangrijk als de kennis van Python en SQL voor werken in Azure, C# en Java. Een bachelor met bewezen toepassingskennis is de eerste instap om te solliciteren op de deeltijd data science analyst positie.

Ben jij wellicht degene die ook ambities heeft om je natuurlijk leiderschap verder te ontwikkelen als een GrwNxt data science team lead? Dan word je met je afgeronde master studie gerelateerd aan Data Science (information science, AI, computer science, business analytics) , interdisciplinaire mind-set, en aantoonbare werkervaring van harte uitgenodigd om bij ons te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar: coen.hilbrands@grwnxt.com